Η Εταιρεία

Όλα ξεκίνησαν το 1980, όταν ο Ζουρτουμίδης Αθανάσιος ιδρύει το κατάστημα Rocket στην οδό Μοναστηρίου 4 στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα λειτουργεί ως βιοτεχνία εργατικών κυρίως ενδυμάτων με πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1995 και μετά η επιχείρηση περνάει στα χέρια του Κιοτέογλου Σταύρου και της συζήγου του Ζουρτουμίδου Μακρίνας, οι οποίοι με τη σειρά τους συνεχίζουν την βιοτεχνία ενδυμάτων αλλά έρχονται παράλληλα σε επαφή με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς εργατικών και στρατιωτικών προϊόντων. Πλέον, η επιχείρηση εξειδικεύεται στην κατασκευή και εισαγωγή εργατικών και στρατιωτικών ενδυμάτων-υποδημάτων με χονδρική και λιανική πώληση, ενώ απο το 2006 μετονομάζεται σε Ergo-Rocket.

Από το 2013 και μετά η οικογενειακή επιχείρηση μεγάλωσε σε προσωπικό αλλά και σε εγκαταστάσεις, με τους υιούς Ιορδάνη και Θανάση Κιοτέογλου να αναλαμβάνουν δράση στο νέο και ανανεωμένο κατάστημα δίπλα από το αρχικό(Μοναστηρίου 4 & Οδυσσέως 10,Βαρδάρης,Θεσσαλονίκη).

Το 2018 εγκαινιάζεται ένα ακόμη κατάστημα Ergo-Rocket μέσα στη στοά “Λαϊκόν”, στην περιοχή του Βαρδάρη.(Μοναστηρίου 4, Θεσσαλονίκη). Όλα τα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με πάνω 750 διαφορετικά προϊόντα, έτοιμα να εξυπηρετήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Στόχος της οικογενειακής μας επιχείρησης είναι να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε με όπλο το μεράκι και την αγάπη μας για την δουλειά.